معرفی بدنام ترین گوشی های بازار!


از آغاز ۲۰۲۰ تا اکنون شاهد معرفی گوشی های جدید کمپانی های مختلفی بودیم که هر کدام ویژگی و طراحی خاص خود را داراست ولی مهم ترین نقطه تفاوته این گوشی ها، نام آن هاست که کاملا از هم متمایز است.
همانطور که میدانید، شرکت ها سعی میکنند تا موبایل جدید خود را در با نام مختص به خود روانه بازار کنند تا مهم ترین مشخصه ی اولیه آن ها باشد. ولی باید توجه کرد که بعضی از این شرکت ها اغلب نام جدایی را انتخاب میکنند که واقعا عجیب و سوال بر انگیز به نظر میرسد و اصلا روال مشخصی را در نام گذاری ندارند که گاها به مزاق کاربران هم خوش نمی آید.
در این مقاله قصد داریم مهم ترین گوشی هایی که در انتخاب نام آن ها بد سلیقگی شده را معرفی کنیم.
LG G8X ThinQ Dual Screen

شاید برای شمار زیادی از طرفداران ال جی، پسوند تینکیو زیاد قابل درک نباشد و ارتباطی با آن برقرار نکرده باشند ولی ال جی بدون توجه به این موضوع، ن تنها این پسوند را حذف نکرد بلکه در آخرین مدل دستگاه خود وضع را بدتر هم کرد تا تلفظ نام دستگاه جدید ال جی سخت تر از قبل باشد که البته باید گفت خوشبختانه اسم ال جی جی ۸ ایکس تینکیو بر روی گوشی درج نشده است.
Sony Xperia 1 Mark II

سونی بعد از مدت ها به دوباره برای نشان دادن قدرت خود در صنعت موبایل دست به کار شد و روال واقعا عجیبی را در نام گذاری پیش گرفت.
بعد از معرفی سونی اکسپریا وان که بسیار منطقی به نظر می رسید، در مدل های بعد سونی این منطق را پی نگرفت و به جای استفاده از اکسپریا ۲ و اکسپریا ۳، ناگهان شاهد نام اکسپریا ۱ مارک ۲ بودیم.استفاده از اعداد یونانی در نامگذاری اصلا عجیب نیست و کاملا عادی است مانند آیفون X (حرف ایکس در یونان باستان به معنی ۱۰ میباشد) ولی چیز عجیب استفاده از یک عدد عادی در کنار یک عدد یونانی است در حالی که میشد از اکسپریا ۲ یا ۳ استفاده کرد.
Motorola Moto G8 Power Plus Play

تصور کنید که برای خرید این گوشی به فروشگاه های مختلفی سر بزنید و هر بار بخواهید نام آن را به زبان بیاورید، به نظر کمی آزار دهنده است.
واقعیت این است که موتورولا برای نامگذاری گوشیهای سری Moto G با محدودیت مواجه شده و باید یک سری دیگر معرفی کند. از طرفی استراتژی و کاربرد گوشیهای با پسوند پلی و پاور متفاوت بوده و استفاده از هر دو با یکدیگر در یک گوشی کاربر را سر در گم میکند.
Samsung Galaxy S20 Ultra

نام پرچمدار جدید سامسونگ نیز، زیاد دلنشین نیست اگر چه به بدی نام های که در بالا گفته شد نمیباشد ولی انتظار نام گذاری بهتری داشتیم.
هرچند باید در نظر داشت که نام galaxy ، دیگر تبدیل به برند بخش موبایل این شرکت شده است و در این رابطه تبدیل به یک هنجار شده است. همچنین حرف s نیز ۱۰ سالی هست که نشان دهنده ی خانواده پرچمداران این شرکت است و قابل حذف نیست.
عدد 20 شماره گوشی را نشان میدهد. در کدام گوشی هوشمند از عدد برای نامگذاری استفاده نمیشود؟ پس ایرادی همچنان وارد نیست! Ultra برای نشان دادن رده این مدل و قرارگیری آن بالاتر از مدلهای Plus سالهای اخیر استفاده شده و همچنان قابل قبول است. اما با هیچ منطقی، پسوند 5G قبال هضم و درک نیست.
Apple iPhone 11 pro max

اپل نیز روال عجیبی را دنبال کرد. برای مشخص شدن سه گوشی آیفون سال 2011، استفاده از پسوند Pro در آیفون 11 پرو برای مشخص شدن قرارگیری آن بالاتر از آیفون 11 منطقی است. بهترین گوشی ios سال گذشته باید آیفون 11 مکس نام میگرفت، اما استفاده از نام آیفون 11 پرو مکس منطقی به نظر نمیرسد.
شاید شرکت تصور کرده کاربران قادر به تشخیص دادن مدل بهتر از بین Pro و Max نباشد، به همین دلیل نام بهترین گوشی سال 2019 خود را اینقدر طولانی کرده است. استراتژی بهتر، استفاده از Plus برای دومین گوشی و استفاده از Pro یا Max برای سومین گوشی بود. آیفون 11، آیفون پلاس و آیفون 11 پرو بسیار منطقیتر میبود.
0 دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه در وبسایت "به اضافه"
1. وبسایت "به اضافه" تابع قوانین کشور است ، لطفا هنگام ارسال دیدگاه ، به قوانین جمهوری اسلامی ایران احترام بگذارید.
2. از ارسال هر گونه ناسزا و الفاظ رکیک خودداری نمایید. در صورت مشاهده ، نظر شما تایید نخواهد شد.
3. نظراتی که به توهین علیه اقوام ، نژاد ها ، ادیان و یا حزب خاصی بپردازد ، مورد تایید نخواهد بود.
4. هر گونه توهین به کاربران ، نویسنده مطلب و یا مدیر سایت پذیرفته نیست.
5. هر گونه فعالیت تبلیغاتی در بخش دیدگاه ها ، ممنوع است.
6. ارسال دیدگاه های نامرتبط با مطلب ، مجاز نیست.
7. تمامی کاربران باید هنگام ثبت نام در سایت، از کلمات مناسب در نام کاربری خود استفاده کنند. در صورت مشاهدهی کلمات رکیک و نامناسب، اشتراک آن كاربر حذف خواهد شد.
8. در بخش ویرایش پروفایل ، کاربران قادر به تغییر تصویر پروفایل هستند. در صورت مشاهده استفاده از تصاویر مستهجن ، زننده و توهین آمیز حساب کاربری حذف خواهد شد.
9. زبان اصلی سایت "به اضافه" فارسی است. دیدگاه های انگلیسی و یا فینگلیش حذف خواهد شد.
10. وبسایت "به اضافه" یک سایت تخصصی در حوزه فناوری است. خواهشمند است از هر گونه فعالیت سیاسی پرهیز نمایید.