ساختن حسگر اثر انگشت درون نمایشگر LCD برای اولین بار توسط محققان Redmi


خلاصه خبر: شرکت Redmi موفق به ساختن حسگر اثر انگشت درون نمایشگر LCD شد. این خبر طی انتشار یک ویدئوی رسمی از سوی لو ویبینگ، مدیر کل ردمی، به رسانه ها ابلاغ شد.
در حال حاضر سنسور اثر انگشت درون نمایشگر تنها متعلق به OLED ها است اما به زودی کاربرد این ویژگی فراتر خواهد رفت. به گفته Lu Weibing، مدیر کل برند تلفن Redmi، تیم تحقیق و توسعه این شرکت مشکل تعبیه حسگر اثر انگشت در پنل های LCD را حل کرده است. این موضوع نشان میدهد تلفن های ارزان تر که دارای صفحه نمایش LCD هستند نیز در آینده میتوانند از این ویژگی امنیتی برخوردار شوند.
مشکل اصلی برای قرار دادن حسگر اثر انگشت، درون نمایشگر های LCD این بود که علاوه بر ضخامت زیاد LCD ها، پشت این نوع نمایشگر ها LED های نوری زیادی قرار دارد که نور را به صفحه نمایشگر میتاباند تا رنگ ها مشخص شوند، این موضوع از عبور نور از صفحه نمایش و رسیدن به حسگر، جلوگیری میکند. پرچمداران برند های مختلف برای عبور از این مشکل از نمایشگر های OLED استفاده میکنند اما پنل OLED گران تر از LCD است و نمیتوان از آنها در تلفن های میان رده با قیمت مناسب استفاده کرد. هرچند برند سامسونگ از OLED در میان رده های خود استفاده میکند اما میبینیم که قیمت آنها نیز بیشتر از سایر میان رده ها است.
وایبینگ (Lu Weibing) در حساب Weibo خود نوشته است که Redmi که جزئی از خانواده شیائومی است، از یک نوار فیلم از با گذر دهی بالای مادون قرمز یا به اصطلاح “Infrared High Transmittance” استفاده کرده است تا اجازه دهد نور از LCD عبور کند و بر حسگر اثر انگشت بتابد. با استفاده از این کار، گوشی های میان رده با نمایشگر LCD، میتوانند از حسگر اثر انگشت درون نمایشگر برخوردار شوند و همین امر به مدرنیزه کردن طراحی تلفن های میان رده کمک میکند.
گرچه نوآوری شرکت ردمی خبر هیجان انگیزی است، اما به احتمال زیاد به تنهایی روی این پروژه کار نکرده است. در آوریل سال 2019، شرکت فناوری Frtsense که در چین است، گفت که را حلی برای به کار بردن حسگر اثر انگشت درون نمایشگر های LCD یافته است. همچنین شرکت Goodix Technology گفته بود که میتواند تا سال 2020 میلادی، تعبیه سنسور اثر انگشت یا Fingerprint در LCD را عملی کند. ممکن است Redmi برای ساختن این Sensor، با یکی از این دو شرکت همکاری کند.
سوال بزرگتری که در این جا وجود دارد این است که آیا این حسگر ها از کیفیت خوبی برخوردار هستند یا خیر؟ ما هنوز اطلاعاتی در این باره نداریم؛ اما هر کسی که در سال 2018 از حسگر های اثر انگشت نوری (Optical Fingerprint Sensor) استفاده کرده است، به خاطر میآورد که آنها کمی آهسته عمل میکردند. همچنین راه های زیادی برای گذر از فیلتر امنیتی آنها وجود داشت. به هر حال، سیستم حسگر اثر انگشت در نمایشگر به زودی تکامل مییابد و از حسگر های مافوق صوت (Ultra Sonic) سریعتر و مطمئن تر عمل خواهد کرد.
در ویدئوی منتشر شده از Weibing میبینیم که حسگر اثر انگشت به کار رفته در گوشی با سرعت خوبی عمل شناسایی را انجام میدهد و این موضوع امیدوار کننده است. اما این سنسور باید مورد آزمایش های زیادی قرار بگیرد تا عمل آن در شرایط مختلف سنجیده شود.
شرکت Redmi در مورد معرفی اولین تلفن هوشمند با سنسور اثر انگشت درون نمایشگر LCD هیچ گونه اظهار نظری نکرده است.
0 دیدگاه
قوانین ارسال دیدگاه در وبسایت "به اضافه"
1. وبسایت "به اضافه" تابع قوانین کشور است ، لطفا هنگام ارسال دیدگاه ، به قوانین جمهوری اسلامی ایران احترام بگذارید.
2. از ارسال هر گونه ناسزا و الفاظ رکیک خودداری نمایید. در صورت مشاهده ، نظر شما تایید نخواهد شد.
3. نظراتی که به توهین علیه اقوام ، نژاد ها ، ادیان و یا حزب خاصی بپردازد ، مورد تایید نخواهد بود.
4. هر گونه توهین به کاربران ، نویسنده مطلب و یا مدیر سایت پذیرفته نیست.
5. هر گونه فعالیت تبلیغاتی در بخش دیدگاه ها ، ممنوع است.
6. ارسال دیدگاه های نامرتبط با مطلب ، مجاز نیست.
7. تمامی کاربران باید هنگام ثبت نام در سایت، از کلمات مناسب در نام کاربری خود استفاده کنند. در صورت مشاهدهی کلمات رکیک و نامناسب، اشتراک آن كاربر حذف خواهد شد.
8. در بخش ویرایش پروفایل ، کاربران قادر به تغییر تصویر پروفایل هستند. در صورت مشاهده استفاده از تصاویر مستهجن ، زننده و توهین آمیز حساب کاربری حذف خواهد شد.
9. زبان اصلی سایت "به اضافه" فارسی است. دیدگاه های انگلیسی و یا فینگلیش حذف خواهد شد.
10. وبسایت "به اضافه" یک سایت تخصصی در حوزه فناوری است. خواهشمند است از هر گونه فعالیت سیاسی پرهیز نمایید.